07. Des. 2011 | Taket på voldsoffererstatning heves til 4,7 millioner kroner

Stortingets justiskomité har i dag hevet maksbeløpet for voldsoffererstatning fra Kontoret for voldsoffererstatning til 60G. Dette betyr at maksbeløpet for kompansasjon for voldsofre er hevet fra ca. 3,1 til 4,7 millioner kroner. Dersom en har blitt utsatt for vold eller sedelighetsforbrytelser mv. og har blitt fysisk eller psykisk skadet kan er derfor få høyere erstatning enn tidligere, uten å måtte ty til sivilt søksmål mot gjerningsmannen, noe som er en fremgangsmåte forbundet med langt mer risiko.

Les mer om voldsoffererstatning her på Personskadeportalen.

👤 Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad. Jeg spesialiserte meg innen personskadeerstatning på Universitetet i Oslo, og startet deretter å jobbe som advokat innenfor erstatningsrett for over ti år siden. Send meg en mail så skal jeg se om vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?
    Har jeg krav på fri rettshjelp?
    Har jeg noen frister å forholde meg til?
    Send oss en uforpliktende e-post!