21. Mars 2012 | Anleggsarbeider yrkesskadet i arbeidsulykke

Haugesunds Avis: En 24 år gammel anleggsarbeider ble utsatt for en mindre yrkesskade da han falt ned to etasjer mens han arbeidet på et nybygg i Sveio. Han landet på et betongdekke, man skal ikke være alvorlig skadet som følge av arbeidsulykken.

Anleggsarbeideren ble fraktet til Haugesund sykehus, som sier at han kom unne med kun lettere skader som følge av fallulykken.

Arbeidstilsynet ble varslet om ulykken.

 

Les mer om:

Advokat ved yrkesskade

Erstatning etter yrkesskade

Menerstatning ved yrkesskade

👤 Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad. Jeg spesialiserte meg innen personskadeerstatning på Universitetet i Oslo, og startet deretter å jobbe som advokat innenfor erstatningsrett for over ti år siden. Send meg en mail så skal jeg se om vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?
    Har jeg krav på fri rettshjelp?
    Har jeg noen frister å forholde meg til?
    Send oss en uforpliktende e-post!