Hvor mye får jeg i erstatning?

Hvor stor erstatning man får er avhengig av mange faktorer

Spørsmålet er umulig å svare generelt på. Erstatningsutmåling er komplekst. Som en hjelp for tanken kan en tenke på et av grunnprinsippene i personskaderetten: Skadelidtes fulle tap skal erstattes. La oss tenke oss at skadelidte blir invalid i en bilulykke: En ung skadelidt med 50 års inntektstap og utgifter foran seg forutsetter nødvendigvis en høyere erstatning enn noen som er blitt skadet i slutten av sin yrkesskarriere. Ta kontakt med en advokat gjennom skjemaet i margen dersom du har spørsmål om erstatningsutmåling i din sak.

Personskade: Hvor mye får jeg i erstatning?
Personskade: Hvor mye får jeg i erstatning?

👤 Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad. Jeg spesialiserte meg innen personskadeerstatning på Universitetet i Oslo, og startet deretter å jobbe som advokat innenfor erstatningsrett for over ti år siden. Send meg en mail så skal jeg se om vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?
    Har jeg krav på fri rettshjelp?
    Har jeg noen frister å forholde meg til?
    Send oss en uforpliktende e-post!

    Posted in Uncategorized