Når skal jeg melde fra om personskaden?

Du bør melde fra umiddelbart

Du burde melde fra så snart det lar seg gjøre etter skaden. Dersom du har blitt påført personskade skal dette skrives i skademelding el. Det er forutsatt i rettspraksis at erklæringer gitt i kort tid etter ulykken har stor bevismessig verdi. Forsikringsselskapene har klausuler om at en skal melde fra innen rimelig tid etter ulykken. Det er også flere regler om foreldelse å ta hensyn til.

👤 Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad. Jeg spesialiserte meg innen personskadeerstatning på Universitetet i Oslo, og startet deretter å jobbe som advokat innenfor erstatningsrett for over ti år siden. Send meg en mail så skal jeg se om vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?
    Har jeg krav på fri rettshjelp?
    Har jeg noen frister å forholde meg til?
    Send oss en uforpliktende e-post!

    Posted in Uncategorized