16. Nov. 2011 | Flere krever pasientskadeerstatning etter operasjon utført av samme kirurg

NRK Sogn og Fjordane melder om at flere pasienter har klaget samme kirurg inn for Helsetilsynet og Norsk Pasientskadeerstatning. Kirurgen, som var ansatt som leder for Ortopedisk avdeling ved Helse Førde, skulle være en av verdens ledende håndkirurger. NRK skriver at flere pasienter lot seg overtale til operasjon, og at alle har opplevd komplikasjoner og smertehelvete i etterkant. Minst åtte av pasientene har krevd erstatning for feilbehandling fra Norsk Pasientskadeerstatning, men bare en har fått gjennomslag for sitt krav.

👤 Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad. Jeg spesialiserte meg innen personskadeerstatning på Universitetet i Oslo, og startet deretter å jobbe som advokat innenfor erstatningsrett for over ti år siden. Send meg en mail så skal jeg se om vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?
    Har jeg krav på fri rettshjelp?
    Har jeg noen frister å forholde meg til?
    Send oss en uforpliktende e-post!