Erstatning etter personskade. Spør en advokat!

Personskadeportalen: Dine advokater ved personskade

Skade etter bilulykke, arbeidsulykke eller på annen måte?

Dersom du er blitt utsatt for personskade i form av trafikkskade, yrkesskade, vold eller pasientskade kan du finne generell veiledning og informasjon om dine rettigheter og plikter innen personskaderett og erstatning på disse sidene. Informasjonen er imidlertid ikke ment å erstatte profesjonell bistand fra en advokat. Det vil også bli mulighet til å ta kontakt med en personskadeadvokat dersom du ikke finner svar på det du trenger hjelp til, eller rett og slett dersom du har blitt utsatt for en bilulykke eller arbeidsulykke og trenger bistand fra en advokat i forhold til erstatningsoppgjøret fra forsikringsselskapet.

Du trenger informasjon om forsikring og erstatning

Nyheter innen personskaderetten og angående personskade generelt blir lagt ut fortløpende. Personskadeportalen inneholder også et omfattende jusleksikon med erstatningsrettslige og personskaderettslige termer som ansvarsgrunnlag, årsakssammenheng, grunnvilkårene for erstatning mm. Målet er at du som har blitt utsatt for personskade skal få best mulig tilgang til informasjonen du trenger i forhold til trafikkskaden, yrkesskaden etc. og hvordan du skal forholde deg til skadevolder, forsikringsselskapet og advokater.

Advokatbistand fra en advokat som kan erstatning!

Personskaderetten er en kompleks jungel av rettsregler som fordrer særlig kunnskap om personskaderett og medisin. Selv en vanlig advokat vil ha problemer med å orientere seg, med mindre han er spesialisert seg innen personskade. Dersom du har blitt utsatt for en skade anbefales du derfor, allerede nå, å lese artikkelen om personskadeadvokater. Særlig kan du bli overrasket over at advokatutgiftene i stor grad dekkes av forsikringsselskapet, kontoret for voldsoffererstatning, rettshjelpsdekningen i innboforsikringen din eller gjennom ordningen med fri rettshjelp.

👤 Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad. Jeg spesialiserte meg innen personskadeerstatning på Universitetet i Oslo, og startet deretter å jobbe som advokat innenfor erstatningsrett for over ti år siden. Send meg en mail så skal jeg se om vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?
    Har jeg krav på fri rettshjelp?
    Har jeg noen frister å forholde meg til?
    Send oss en uforpliktende e-post!