Personvern

Vi respekterer personvernet til nettstedets besøkende, og ønsker derfor å informere om hvordan vi bruker persondata. Under følger retningslinjer for personvern for brukere av nettstedet.
Personvernerklæringen gjelder også data som er samlet gjennom tredjeparter, for eksempel gjennom meldinger eller skjema som er fylt ut på Facebook.
Vi har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet. For å kunne forbedre nettsiden og vite hvordan nettsiden brukes, hentes det inn informasjon ved hjelp av informasjonskapsler.
Informasjonskapsler/Cookies
Vi bruker betegnelsen ”informasjonskapsler” om informasjonskapsler og andre liknende teknologier som omfattes av EU-direktivet om personvern i elektronisk kommunikasjon.
Informasjonskapsler eller cookies, er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel legges i din nettlesers internminne, for at vi skal kunne lære mer om måten du bruker innholdet vårt på, og for på sikt å kunne bruke denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker nettstedet. Dette er loggfiler som lagres på våre servere eller hos tredjepart, som f.eks. IP-adresser, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc.
Nyere nettlesere som Chrome, Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du må derfor aktivt velge å ikke akseptere informasjonskapsler i innstillingene til din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.
Vår nettside benytter informasjonskapsler, og ved å bruke nettsiden samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Informasjonskapslene gjør det ikke mulig for oss å identifisere deg personlig.
Informasjonskapsler som brukes på våre nettsider:
Google analytics
Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene samler kun informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker.
Facebook piksel
Samler informasjon om hvem som har besøkt nettstedet og muliggjør målrettet annonsering ovenfor disse brukere innen Facebook sitt reklamenettverk.
Bruk av skjema på nettside og meldinger / skjema på facebook
Opplysninger du fyller inn, oversendes til Advokatfirmaet Teigstad AS. Opplysningene gjør oss i stand til å utføre vår behandling av din henvendelse, f.eks svare på spørsmål du stiller.
Dersom du føler at ditt personvern er sikret ved denne erklæringen, samtykker du til lagring av de innsamlede data om deg. Samtykket gis som godkjenning av våre retningslinjer for personvernet og som samtykke for behandlingsmåten av opplysningene.
Når du har valgt innsending, har du samtidig samtykket i at vi kan motta og lagre disse opplysningene og benytte de til å bistå deg med din henvendelse.
Opplysningene gis ikke videre til tredjeparter.
Rett til innsyn og rett til sletting av personopplysninger
Du kan når som helst be om å se opplysningene du har sendt inn. Dersom du finner opplysningene unøyaktige eller ufullstendige, kan du kreve å få opplysningene slettet.
Unnlatt samtykke
Dersom du ikke samtykker i at personvernet er godt nok ivaretatt, vil du ikke kunne benytte skjema. I stedet henviser vi deg til e-post eller telefonkontakt.

👤 Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad. Jeg spesialiserte meg innen personskadeerstatning på Universitetet i Oslo, og startet deretter å jobbe som advokat innenfor erstatningsrett for over ti år siden. Send meg en mail så skal jeg se om vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?
    Har jeg krav på fri rettshjelp?
    Har jeg noen frister å forholde meg til?
    Send oss en uforpliktende e-post!