12. Mars 2012 | Snekker fraktet til sykehus etter yrkesskade

TB: En snekker er kjørt til sykehus etter en arbeidsulykke på Nøtterøy. Snekkeren falt en etasje ned gjennom en midlertidig byggetrapp, men det skal ikke være snakk om en alvorlig yrkesskade.

I følge tall fra Finansnæringens fellesorganisasjon er Bygg og anleggsbransjen en av bransjene med flest alvorlige yrkesskader, noe som gir seg utslag i at det er her vi ser de størse yrkesskadeerstatningene. Dersom du er utsatt for en yrkesskade kan du kontakte advokat ved å benytte skjemaene på denne siden. Våre advokater bistår deg med erstatning etter yrkesskade.

👤 Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad. Jeg spesialiserte meg innen personskadeerstatning på Universitetet i Oslo, og startet deretter å jobbe som advokat innenfor erstatningsrett for over ti år siden. Send meg en mail så skal jeg se om vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?
    Har jeg krav på fri rettshjelp?
    Har jeg noen frister å forholde meg til?
    Send oss en uforpliktende e-post!