26. Mars 2012 | Yrkesskade i Nordsjøen

NRK: En 23 år gammel mann er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter en yrkesskade på en Statoil sine plattformer i Nordsjøen i natt.

Den unge mannen skal ha kommet i klem på boredekket rundt kl. 0300, men grunnet dårlig vær måtte han vente en god stund før han kunne bli fraktet til sykehuset med helikoper. Statoil har varslet petroleumstilsynet om yrkesskaden, og Statoil vil nå gjennomgå hendelsen for å avdekke hva som gikk galt slik at de kan unngå eventuell gjentakelse.

Les mer om yrkesskade:

Erstatning etter yrkesskade.

Bruk av advokat ved yrkesskade.

Menerstatning ved yrkesskade.

 

👤 Av advokat Eirik TeigstadJeg heter Eirik Teigstad. Jeg spesialiserte meg innen personskadeerstatning på Universitetet i Oslo, og startet deretter å jobbe som advokat innenfor erstatningsrett for over ti år siden. Send meg en mail så skal jeg se om vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

    Har jeg krav på erstatning?
    Har jeg krav på fri rettshjelp?
    Har jeg noen frister å forholde meg til?
    Send oss en uforpliktende e-post!